Kullanıcı Adı:

Şifre:

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Rapidshare Dosyaları Nasıl İndirebilirim ?
Cevap SayisiCevap Sayisi: 7 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 9975 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rapidshare Dosyaları Nasıl İndirebilirim ?  (Okunma Sayısı 9975 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
12 Nisan 2009, 15:42:49
PoniarD
level 3

İlk başta linkimizi kopyalayıp Tarayıcımızın adres çubuğuna yapıştırıyoruz.

Ardından açılan rapidshare sitesinde Free User butonuna basıyoruz.

Saniye saymaya başlayacak biraz bekliyoruz.

Saniye bitiminde Download tuşu çıkacak bu tuşa bastığınızda dosyanız inecektir.

« Son Düzenleme: 08 Aralık 2009, 04:41:27 Gönderen: PoniarD » Logged

13 Nisan 2009, 12:34:32
ShadowMaster
level 1

Teşekkürler Gülümseme
03 Mayıs 2009, 20:34:16
ıstocnık

tesekkurler
25 Mayıs 2009, 21:50:58
omer0606

tarayıcı nerde
28 Mayıs 2009, 16:06:43
PoniarD
level 3

tarayıcı nerde

Tarayıcı nedir?

Tarayıcı nedir? İnternette yer alan belgelerin yazıldığı bilgisayar dilini deşifre edip; sizin bu belgeleri monitörünüzde yazılar, resimler ve benzeri belgeler olarak görmenizi sağlayan aracı programlardır. Donanım açısından mükemmel bir bilgisayarınız ve mükemmel bir internet erişiminiz olsa bile, internet belgelerini sizin anlayabileceğiniz hale getiren tarayıcılar olmadan internetten faydalanamazsınız. İnternet tarayıcılarının başlıca ikisi Mozilla Firefox ve Internet Explorer'dır. Bunlar, kullanımı ücretsiz olan programlar olup, yeni alınan hemen her bilgisayarda kurulurlar.
25 Haziran 2009, 22:42:16
Doga

Lutfen bana Acil yardim edin, ilk gelisim sitenize ve macromedia Studyo 8 programlarini indirdim. Tesekur ederim, fakat kurulum sirasinda WinRAR ERROR veriyor ve bundan hic bir sey anlamiyorum.
 Part 1 icin: CRC failed in studyo\Data\Dreamweaver8-en.exe. The file is corrupt. diyor.
Part2 icin: The required volume is absent. diyor ve bu Volume konusunu anlatir misiniz lutfen. (ingilizce biliyorum ama konuyu anlamiyorum.)
Fakat Part1 Wizard tarafindan yuklendi ve Start>Programlarda da Contribute3, FlashPaper2 ve uninstall flashpaper mevcut. Simdi bu dogru sekilde yuklenmis demek mi? Acil cevap verebilirseniz inanin cok sevinecegim cunki saatlerdir cok yoruldum, rahatsizim. Diger partlari kaydetmekteyim hala...
25 Haziran 2009, 23:33:15
PowerfuL
level 2

Doga,

İndirdiğin dosyayı tekrar indir. Eksik indirmişsin dosyayı.
25 Haziran 2009, 23:36:59
PowerfuL
level 2

Ayrıca konu sadece bilgilendirme için olduğu için kilit.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Google Etiketleri

Gitmek istediğiniz yer:  

reklamı kapat